Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Magnus Nyman AFM-LKV Ab Oy
Arkadiantie 2
25700 KEMIÖ

Y-tunnus:
Puh: 02 423 755

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Magnus Nyman AFM-LKV Ab Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Etuovi

Myytävät asunnot

Haaveiletko saaristokodista?

Tutustu kohteisiimme!

Vuokrattavat asunnot

Upeita kohteitamme on mahdollisuus myös vuokrata!

Tutustu kohteisiimme!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Kiinteistönvälitystä Kemiöstä - tutustu saaristokohteisiin!

Magnus Nyman AFM - LKV Ab Oy on Kemiössä toimipaikkaa pitävä kiinteistönvälittäjä, joka tarjoaa myytäviä ja vuokrattavia kohteita Lounais-Suomen kauniissa saaristossa.

Kiinteistönvälittäjän kohteet ovat sekä loma-asuntoja että vakituiseen asumiseen tarkoitettuja koteja. Kohteet sijaitsevat Kemiönsaaren idyllisissä saaristomaisemissa, kuitenkin lähellä palveluita.

Palvelut

  • Kiinteistönvälitys
  • Kiinteistöarvioinnit
  • Kauppakirjat
  • Perunkirjoitukset
  • Perinnönjaot
  • Yhtiön perustamiset
  • Julkinen kaupanvahvistaja

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä Kemiönsaaren paikalliseen kiinteistönvälittäjään ja hanki unelmiesi koti tai loma-asunto upeista saaristomaisemista! Magnus Nyman AFM - LKV Ab Oy tarjoaa Kemiönsaaren parhaat kohteet. Tilaa henkilökohtainen esittely lomakkeella!

Palvelemme suomeksi ja ruotsiksi!